ВИЗНАЧЕНО ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ ДО КРЕАТИВНОГО КАМПУСУ В АВСТРІЇ

Український клуб арт-директорІв (ADC*UA) разом з Kyiv Academy of Media Arts (КАМА) провели конкурс для молодих креаторів, щоб знайти найкращих кандидатів для безкоштовної поїздки до Austria Creative Camp цього липня за запрошенням Європейського клубу арт-директорів (ADC*E).

Згідно темі кампусу 2015 року завданням конкурсу була розробка іміджевої кампанії для КАМА як освітнього стартапу в Україні.

Всього в конкурсі взяло участь понад 30 робіт від кандидатів, які відповідали віковим і професійним вимогам, 8 з яких увійшли в шорт-лист.

За підсумками фінального голосування журі визначило трьох кандидатів для поїздки до Creative Express:

1 місце: Ганна Кащеєва, копірайтер

2 місце: Максим Золоїдов (арт-директор) або Дмитро Толкачов (копірайтер)

(Робота була подана в співавторстві, хлопці повинні вибрати, хто з них поїде)

3 місце: Юрій Крісарчук, копірайтер

 

Резюме всіх кандидатів було передано до Європейського клуб арт-директорів, який і прийме фінальне рішення, і вибере одного або двох переможців з України.

Роботи, учасників, які також увійшли в шорт-лист:

Анна Гончарова, копірайтер

Ольга Левицька, копірайтер

Катерина Чанишева, копірайтер

Наталія Цвєткова, копірайтер

Анатолій Рева, digital – фахівець

“Цей відбірковий конкурс ми проводимо вже другий рік. Плануємо проводити й надалі. І дійсно є кілька важливих коментарів, які хотілося б дати всім учасникам. По-перше, яким би коротким не був бриф, навіть якщо він сформульований в три рядки, його потрібно читати уважно, а коли приходить ідея, потрібно знову повертатися до брифу і поставленого завдання, щоб точно переконатися, що ваша ідея це завдання вирішує. По-друге, не забувайте прописну істину, що в будь-який комунікації важливо мати одне зрозуміле і просте повідомлення і що у брендів є своя тональність, як у людей, яка може їм відповідати чи ні. Третє, на що хотілося б звернути увагу, це форма подачі заявок. Дійсно важливо, щоб заявлені правила і порядок подачі були дотримані. У конкурсах, де заявок сотні або тисячі, ніхто не буде розбиратися з вами, якщо ви забули заповнити кілька рядків, надати всю необхідну інформацію або вкласти файли. Вашу заявку просто ніхто не буде розглядати. Ну а як один із засновників КАМА, дозволю собі додати, що мені було дуже приємно дізнатися, що двоє з трьох переможців виявилися нашими випускниками, “- прокоментував роботи учасників співзасновник КАМА і один з членів журі Сергій Вовк.

І, звісно, ще раз дякуємо всім тим, хто взяв участь в конкурсі!

Новини