КАМА: КУРАТОР DOCUMENTA 14 В КИЄВІ

Дітер Роелстрате, один з кураторів майбутньої documenta 14, одного з найбільш авторитетних художніх форумів у світі, приїжджає в Україну з робочим візитом з 23 по 29 квітня. На запрошення незалежного кураторського колективу Лізавети Герман і Марії Ланько Дітер Роелстрате проведе серію зустрічей з українськими художниками і професійним співтовариством у Києві та Львові.

У програмі тижневого перебування в Україні – кураторське дослідження художньої сцени України, візити в майстерні, музеї та інституції, спілкування з культурними менеджерами та журналістами, а також відкрита лекція в Києві.

Під час виступу Дітер Роелстрате буде говорити про власну кураторську практику в антверпенському музеї сучасного мистецтва MuKHA і музеї сучасного мистецтва Чикаго, а також про роботу в складі команди documenta 14.

З питань прес-акредитації звертайтеся до Марії Ланько (lanko.maria@gmail.com, 0509420509) або Лізавети Герман (lizaveta.german@gmail.com, 0672624950).

Вхід вільний за умови обов’язкової попередньої реєстрації. Лекція і спілкування з куратором будуть проходити англійською мовою.

ОКРЕМА ПОДЯКА

Візит Дитера Роелстрате буде проходити під патронатом Міністерства закордонних справ України та Посольства Королівства Бельгії в Україні і став можливим завдяки всебічній підтримці партнерів:

Міністерство закордонних справ Бельгії при співпраці Посольства Королівства Бельгії в Україні покриває транспортні витрати.

Інститут проблем сучасного мистецтва виступив інституціональним партнером візиту за ініціативою його директора з міжнародної діяльності Наталії Шпитківської.

Приймають готелі Intercontinental в Києві та Citadel Inn у Львові.

ArtCult Foundation забезпечує організаційну підтримку візиту.

Новини