НОВИЙ АВТОРСЬКИЙ КУРС ЗІ СТРАТЕГІЇ ВІД АНДРІЯ ФЕДОРІВА

Вже з наступного тижня почнуться заняття і профільні лекції у студентів весняного набору за напрямками «Art Direction», «Copywriting», «Digital» та «Strategy». У цьому наборі куратором курсу стратегії став Андрій Федорів.

«Бренд – душа бізнесу» – новий авторський курс Андрія Федоріва та унікальна методологія створення і управління брендом. Андрій вперше прочитає цю серію лекцій в Київській академії медіа мистецтв у рамках курсу «Strategy».

Курс створений як для власників бізнесу з обертом від $ 50 млн, так і для агресивних стартапів. У програму входить багато інтерактиву та спілкування з аудиторією. Програма курсу побудована на 16-ти річному досвіді практичної роботи в СНД, аналізі власних проєктів із запуску брендів у «польових умовах» з нестачею бюджету і часу, де міжнародні підходи вимагають адаптації.

«Бренд – це емоційний драйвер і головне джерело зростання бізнесу. Компанії, створені навколо цінностей бренду – сильніші й прибутковіші, ніж безликі корпорації,» – Андрій Федорів, засновник fedoriv.com.

Матеріал курсу ляже в основу книги, яка вийде восени 2014 року.

З повною програмою курсу можна ознайомитися на сайті Академії у відповідному розділі.

Про автора курсу:

– Маркетолог №1 в Україні – Голова правління Всеукраїнської рекламної коаліції, найбільшої професійної асоціації України в області реклами і маркетингу.

– З 1996 року керував розробкою і запуском декількох сотень брендів.

– Понад 3,5 роки керує маркетингом «Останкіно» – один з ТОП-3 брендів продуктів харчування Росії з оборотом понад $ 1 млрд.

– Викладач маркетингу та інновацій з 10-річним досвідом у провідній українській бізнес-школі KMBS, автор трьох курсів з маркетингу.

– Засновник компанії fedoriv.com, яка створює і керує брендами на ринках України, Росії та Казахстану.

– Харизматичний спікер, який нікого не залишить байдужим.

Новини