ПРЕДСТАВНИЦТВО CANNES LIONS В УКРАЇНІ АНОНСУЄ ПАРТНЕРСТВО З KAMA

Ми раді повідомити, що цього року КАМА стала партнером та співорганізатором Конкурсу молодих креаторів  Young Lions Cannes, що проходить в рамках Міжнародного фестивалю креативності Cannes Lions. За результатами конкурсу команди-переможці вже цього літа представлять Україну в Каннах. Конкурсне завдання, умови участі, а також дати відбіркових турів будуть анонсовані пізніше. 

“Ми щиро раді, що Київська академія медіа мистецтв підтримує Конкурс молодих креаторів. Партнерами Конкурсу молодих креаторів Young Lions стала команда справжніх професіоналів, визнаних лідерів рекламної галузі України, які готові використовувати свої знання та вміння, час та сили для того, аби наші молоді креатори змогли більш ніж гідно представляти Україну на фестивалях такого рівня, як  Cannes Lions.

Впевнена, що наша співпраця з КАМА природня і органічна. Адже, по суті, ми робимо одне й те саме – готуємо кадри для української рекламної сфери. У нас спільна мета, ми однодумці. А це означає, наше партнерство буде продуктивним і успішним,” – Ірина Кузнецова, офіційний представник Cannes Lions в Україні.

“На жаль, конкурс такого рівня проводять в Україні не кожного року. Але участь в конкурсах – рідкісна можливість заявити про себе. Тим більш, якщо мова йде про Young Lions і поїздку в Канни, де переможці Конкурсу молодих креаторів зможуть відвідати майстер-класи найкращих спеціалістів індустрії та познайомитися з десятками однодумців зі всього світу. Чудово, що у нас в країні є представництво Cannes Lions і що ми спільною роботою можемо зробити свій внесок у розвиток української рекламної індустрії та підтримати молоді таланти. В майбутньому ми плануємо проводити конкурс на регулярній основі, щоб наші “молоді левенята” якнайшвидше перетворилися в повноцінних каннських левів а нарешті добули для України настільки почесну нагороду,” – Вовк Сергій, співзасновник Київської академії медіа мистецтв. 

Новини