CТАРТ ОСІННЬОГО НАБОРУ

Київська Академія Медіа Мистецтв оголошує старт осіннього набору студентів з наступних напрямків: Art direction, Copywriting і Strategy.

Набір продовжиться з 15 вересня до 25 жовтня 2013 року. 

За цей час усі охочі можуть заповнити анкету для вступу. Після того, як ви надішлете анкету, вам на пошту прийде лист із творчим завданням, обов’язковим для вступу. 

Виконання творчого завдання допоможе нам зрозуміти наших майбутніх студентів, а нашим викладачам і кураторам – сформувати особистісний підхід до кожного з них та створити рівноцінні команди.

Нагадуємо, що з 15 вересня до 10 жовтня діє спеціальна вартість курсу – 8000 грн. Для тих, хто не встигне подати заявку до цього часу, вартість курсу буде 10000 грн.

Познайомитися з оновленою програмою занять можна вже зараз: Art Direction, Copywriting и Strategy. А задати всі питання ви завжди можете, написавши нам листа на почту або на нашій сторінці в Facebook

І обов’язково слідкуйте за новинами від Академії, щоб не пропустити День відкритих дверей у жовтні, де ми з радістю познайомимо вас з вашими майбутніми викладачами та кураторами всіх напрямів. 

Початок занять для всіх курсів – 4 листопада.

Новини