ЛЕКЦІЯ ДИЗАЙНЕРА СТЕФАНА ЗАГМАЙСТЕРА В КАМА

За запрошенням КАМА та мережі кінотеатрів “Планета Кіно” всесвітньо відомий дизайнер Стефан Загмайстер вперше відвідає Україну та ексклюзивно представить свій документальний фільм “The Happy Film”. 

Перший візит Стефана до України стане важливою подією для креативної індустрії країни. Стефан Загмайстер – один з найвідоміших дизайнерів нашого часу, його роботами надихаються професіонали всього світу, а сам Стефан – особистий кумир для багатьох з них. Дизайн як робота для Загмайстера – не лише спосіб самовираження чи джерело доходів, але і образ життя, його основна пристрасть та безкінечний потік щастя в житті. Він живе у місті своєї мрії, Нью-Йорку, викладає у нью-йоркській школі візуального мистецтва School of Visual Arts та регулярно виступає на конференціях TED, розповідаючи про сенс дизайну в житті людей. 

За свої роботи Стефан неодноразово отримував найпрестижніші нагороди, в тому числі,  Grammy за дизайн обгорток музичних альбомів. Серед його клієнтів такі музичні ікони як The Rolling Stones, Jay-Z, Talking Heads, David Byrne, Brian Eno та Лу Рід, канал HBO і Музей Гуггенхайма.

Ми дуже раді, що під час свого візиту Стефан проведе лекцію для студентів, випускників та лекторів нашої Академії.

Новини