РАНОК В КАМА: АНДРІЙ ЗАПОРОЖЕЦЬ (SUNSAY)

Ми дуже раді анонсувати наш наступний “Ранок в КАМА”. 21 листопада, за декілька днів до свого концерту в Києві, Андрій Запорожець прийде до КАМА надихати, розповідати про улюблену музику і про те, як створювалися музичні проєкти  5’nizza і SunSay.

Популярність прийшла до Андрія в 2003 році разом з піснею “Солдат”, яка тоді грала майже в кожному будинку. Друзі дитинства Андрій Запорожець і Сергій Бабкін створили гурт 5’nizza, коли вчилися в Харківському ліцеї мистецтв. Записали разом два суперуспіших альбоми, зняли кліпи, багато гастролювали, а в 207 розійшлися і кожен пішов власним шляхом. 

Андрій створив новий проєкт – SunSay, якому цього року виповнюється вже 10 років. 

Увесь цей час гурт багато експериментував і завжди успішно: грали рок, меланхолічний інді-поп, електроніку, ритмічний фанк і легкий лаунж. Сьогодні SunSay – це неймовірна в своїй динамічності суміш почуттів і музики з духовими, ударними та вокалом під керівництвом Андрія Запорожця. 

На нашій вранішній зустрічі на всіх early birds чекає багато улюбленої музики, порція натхнення, а також багато улюблених історій від Андрія й улюблені ранкові гостинці.

Новини