ПРЕМ’ЄРА ФІЛЬМУ СТЕФАНА ЗАГМАЙСТЕРА В УКРАЇНІ

Ми дуже раді анонсувати нашу найгучнішу подію весни – 25 березня КАМА разом з мережею кінотеатрів Планета Кіно ексклюзивно представлять в чотирьох містах України фільм-експеримент австрійського дизайнера Стефана Загмайстер.

Перший візит Стефана в Україну стане важливою подією для креативної індустрії країни. Стефан Загмайстер – один з найвідоміших дизайнерів нашого часу, його роботами надихаються дизайнери всього світу, а сам Стефан є особистим кумиром для багатьох з них.

За свої роботи Стефан неодноразово удостоювався найпрестижніших нагород, в тому числі, отримав Grammy за дизайн обкладинок для музичних альбомів. Серед його клієнтів такі музичні ікони як The Rolling Stones, Jay-Z, Talking Heads, David Byrne, Brian Eno і музикант Лу Рід, канал HBO і Музей Гуггенхайма.

Дизайн як робота для Загмайстера – не тільки спосіб самовираження чи джерело доходу, але і спосіб життя, його основна пристрасть і нескінченне джерело щастя в житті. Він живе в місті своєї мрії, Нью-Йорку, викладає в нью-йоркській школі візуального мистецтва School of Visual Arts і регулярно виступає на конференції TED, розповідаючи про сенс дизайну в житті людей і своєму пошуку щастя.

«The Happy Film» – це експеримент творчої особистості в гонитві за пошуком себе і спробою з’ясувати, які чинники роблять щасливим людини з мегаполісу. За порадою психолога Загмайстер експериментує з трьома різними підходами: медитацією, терапією і медичними препаратами.

«The Happy Film» документує його пошуки і чесно показує все, що Стефан зустрічає на своєму шляху: радість, екстаз, розбите серце, зміни, любов і навіть смерть. Загмайстер доповнює все це безліччю створених візуальних образів і життєвими мудруваннями, які відображають його цікавість і любов до пригод та демонструють неповторний талант дизайнера.

Прем’єрні покази пройдуть в кінотеатрах Планета Кіно у 4 містах України – Києві, Одесі, Харкові та Львові. Стефан Загмайстер особисто представить фільм гостям тільки на прем’єрі в Києві. 

В рамках презентації фільму пройде автограф-сесія, гостей чекатимуть напої від нашого партнера Good Wine, а Стефан Загмайстер особисто привітає всіх своїм спічем.

Квитки вже в продажу, не пропустіть!

https://planetakino.ua/movies/the_happy_film/

Розміщує готель 11 Mirrors Hotel – перший і єдиний дизайн-готель України, що входить до світової мережі Design Hotels.

Новини