CAREER DAY
2024

Вибір майбутньої професії — це непросто. Хтось не впевнений у тому, чого хоче для себе у житті, хтось не впевнений у своїх можливостях. А хтось навіть не до кінця розуміє, з чого взагалі обирати.

Але абсолютна більшість дуже мало по-справжньому може уявити, що саме йде разом з обраним напрямом: як виглядатиме робочий день, які кар’єрні можливості, яке ком’юніті сформується навколо, які можливості розвитку чи навіть рівень заробітку очікувати на різних етапах росту.

Тому у 2019 році в КАМА разом із появою наших альтернативних дворічних програм навчання Advertising: Creativity & Marketing та Design: Full course ми почали проводити Career Day.

Цей день присвячений професіям напрямів дизайну і реклами. Запрошені лектори розповідали, з чого починається кар’єра креативника і як потрапити в першу агенцію, скільки заробляє арт-директор, як виглядає робочий воркфлоу у дизайнера, які перспективи у фрілансерів, в чому полягає работа маркетолога в залежності від місця праці, та чим взагалі живуть ці люди.

Якщо ти хочеш стати студентом — ласкаво просимо до нас: відкрито набір на вечірнє навчання та дворічне, програма якого створена для отримання повноцінної освіти в рекламі або дизайні.

Знайти фото з події ви можете за цим посиланням.

Новини