Інформація щодо роботи КАМА під час воєнного стану

З 24 лютого через введення військового стану та початок військового вторгнення рф в Україну команда КАМА працює у віддаленому форматі та обмеженою кількістю людей. Зараз ми поступово відновлюємо та переформатовуємо роботу аби забезпечити необхідні процеси.

Щодо навчання #KAMA17

Зараз ми працюємо над можливістю дистанційно закінчити лекційну частину навчання з лекторами, та актуалізуємо практичну частину для кожного з курсів з кураторами. Найближчим часом студенти отримають анкету, яка допоможе нам у плануванні подальшого навчання.

#KAMA18

Набір на вечірні офлайнові курси триває. Попередньо початок занять було заплановано на 16 квітня. Але за теперішніх умов цю дату буде перенесено. Вона буде визначена пізніше, після припинення воєнного стану.
Всім студентам, що вже вступили на весняний набір, ми пропонуємо обрати будь-яку програму дистанційного формату без додаткової оплати та зі збереженням місця у вечірніх групах. Перелік дистанційних програм буде збільшено вже найближчими тижнями. Про це ми додатково сповістимо.

Distance Learning Programs

Початок курсів дистанційного формату відбудеться. Наразі ми оновлюємо дати стартів. За кілька тижнів анонсуємо нові курси та можливості навчання.

2-Year Programs

Наразі навчання призупинено. Ми опрацьовуємо можливість продовження навчання у дистанційному форматі разом із лекторами, менторами та кураторами. Найближчим часом студенти отримають анкету, яка допоможе нам у плануванні подальшого навчання.

За всіма питаннями просимо звертатися на нашу загальну пошту mailto@k-a-m-a.com
Так нам буде простіше опрацьовувати запити та не губити їх у різноманітті месенджерів та соціальних мереж.
Дякуємо за розуміння.

Слава Україні! Glory to Heroes! Та смерть ворогам!

Новини