Фінал відбору студентів на грантовий курс

20 січня завершилася реєстрація на спеціальну програму Copywriting, створену для постраждалих унаслідок війни. Повертаємось до вас з результатами.

Всього участь у конкурсі взяли 1158 людей, половина з них заповнили розширену форму. Оцінивши всі відповіді, 120 учасників ми запросили на співбесіду. З них 60 матимуть змогу закінчити курс та опанувати нову професію. 

Більше про учасників конкурсу розповіла директорка КАМА Анна Вовк, яка також брала участь у відборі:

«Це дуже дивний досвід, який не вкладається в голові. Бо за 5 днів цих онлайн-співбесід знайомишся з людьми, які проживають на окупованих територіях, з переселенцями з Бахмуту, Ізюму, Слов’янська. В когось з них була равликова ферма, чиясь сім’я вирощувала квіти чи мала цілий автопарк для вантажних перевезень.

Важко обирати, але ми обрали 60 студентів, яким навчання може допомогти підтримувати діяльність сімейного бізнесу, освоїти нову професію та допомогти у працевлаштуванні. Комусь додатково запропонували проходити інші дистанційні курси в КАМА. А комусь, чия мета була більш терапевтичною, відвідувати вечірні курси. Де вони можуть і знайти нове оточення в новому для них місті, і отримати знання, що допоможуть у пошуках роботи».

Дякуємо всім, хто подав заявки на грант.

Новини