Грантовий курс «COPYWRITING & MARKETING для соціальних мереж»: результати конкурсу

16 червня завершилася реєстрація для участі в конкурсі на навчання на грантовому курсі «COPYWRITING & MARKETING для соціальних мереж». Зі всіх майже 800 заявок, 60 кандидатів пройшли всі етапи відбору і 3-го липня почали навчатися. 

Це вже другий набір на грантовий курс. Перший досвід був вдалим: 56 студентів захистили свої фінальні проєкти й успішно завершили навчання. Для другого набору ми в КАМА допрацювали програму, зробили більший акцент на стратегію, а наприкінці занять додали блок лекцій про створення власного портфоліо та підготовку до співбесід. 

Детальніше про програму розповіла Анна Вовк, директорка КАМА:

 

Як завжди, обирати людей на грантове навчання дуже складно. Серед майже 500 претендентів треба зібрати 60. Які не тільки задовольнятимуть вимоги грантової програми, а й яким, на нашу думку, це навчання стане справді корисним, допоможе у пошуках роботи й розвитку власних проєктів, надасть впевненості молодим спеціалістам. 

Ми пишаємося результатами навчання першого відбору. Майже всі студенти завершили навчання повністю, виконали всі завдання і зробили свої фінальні проєкти справді якісно.

Дякуємо всім, хто подав заявки на грант.

Новини