KAMA: 2YP CONTEMPORARY ART ВИСТАВКА-ПЕРЕГЛЯД

6 березня о 19:00 відбудеться відкриття виставки студентів 2-річної програми КАМА: Contemporary art. Студенти KAMA представлять свої роботи, створені на практичних заняттях першого навчального семестру, під керівництвом художників Євгена Самборського, Сергія Сабакаря і художниці Лесі Хоменко. Програми тьюторів і тьюторок були розроблені спеціально для дворічної програми і складають взаємопов’язану систему творчих завдань.

Перший семестр формувався навколо малюнка і роботи з тілом. Студенти розглядали малювання як процесуальну практику, малюнок як медіа та підготовчий матеріал. Тілесними практиками, перформансом і танцем студенти займалися під керівництвом перформерки Анни Виноградової.

Ми вирішили не робити звітність до кожного завдання, а представити вибрані роботи – деякі роботи створені колективно, де авторство одного студента переходить в роботу іншого. На виставці-перегляді будуть представлені малюнки, відео, інсталяції та об’єкти – роботи, які були створені на заняттях або підготовлені спеціально для виставки-перегляду.

Місцем проведення буде саме майстерня студентів, щоб відвідувачі на власні очі могли побачити, в яких умовах працюють майбутні художники і художниці.

Новини