#KAMA13: СТАРТ ЗАНЯТЬ

Цієї суботи, 26 жовтня, почнуть займатися студенти декількох напрямів навчання: Advertising & Marketing, Fashion, Design і Filmmaking.

За традицією перше заняття пройде в форматі надихаючої лекції від героя індустрії.

На курсах Art Direction, Copywriting, Strategy, Digital Marketing заняття відкриє Наталія Тачинська – арт-директорка і креативний лід ISD Group з 11-річним досвідом роботи в рекламі на межі мистецтва. Член журі THE FWA і The Webby Awards. Володарка нагород локальних та міжнародних фестивалів, серед яких ADC * Europe, SOTD FWA, Webby, EFFIE, Golden Hammer, European Design, Ad Black Sea, White Square, WOW DONE, ADC * UA, KIAF, Ukrainian design: The very best of. 

На лекції Наталія розповість про свій шлях в індустрії, а також про найулюбленіші останні проєкти “Сила води” і “AI Versus”, який виграв бронзового лева на Cannes Lions в категорії Creative Data / Data Storytelling.

У студентів курсів Brand Management, Graphic Design Advanced і Web Design у форматі надихаючої лекції від героя індустрії заняття відкриє Валентин Панюта – керуючий партнер і бренд-лідер Fedoriv Agency. З 2014 року керував відділом розвитку та інновацій у FEDORIV, а останні три роки очолює проектну команду агенції, на рахунку якої роботи для «Будинку іграшок», Київського зоопарку, Concert.ua, Agromat, Epikur, Одеського міжнародного аеропорту, Bodo і Rozetka. 

На лекції Валентин розповість про свій шлях в індустрії і про найбільші проєкти, над якими працювала команда агенції.

На курсі Fashion перше заняття проведе Маша Рева – відома українська дизайнерка і художниця, чиї колекції вже можна зустріти по всьому світу. Маша закінчила Central Saint Martins, встигла пройти стажування в Нью-Йорку у дизайнера Такун Панічгула і у бельгійського дизайнера Вальтера ван Бейрендонка, а ще за цей час створила 3 ​​колаборації з популярним українському брендом вуличного одягу Syndicate, які мали великий успіх. Один з останніх її гучних проєктів – створення костюмів і декорацій для постановки лондонського Королівського театру. До цього – участь у виставці Milan Design Week 2019, покази в Парижі, співпраця з дизайнерами Симоном Жакмюсом і Рейчел Комі, а також з Opening Ceremony.

Студентів курсу Filmmaking на першій лекції буде надихати відомий український оператор – Антон Фурса. Антон знімає рекламні ролики, повний метр і музичні кліпи для Вані Дорна, Луни, Джамали і багатьох інших. На лекції він поділиться своєю історією, розповість про те, як прийшов в індустрію, і покаже свої улюблені роботи.

Вітаємо студентів # KAMA13 зі стартом і дуже чекаємо на перших лекціях.

Новини