#KAMA17 Старт занять

На початку листопада відбувся початок занять у студентів осіннього набору вечірніх програм #KAMA17.

За нашою традицією, вступні лекції для студентів напрямків Advertising & Marketing, Design, Film, Fashion і Contemporary Art проводять Герої індустрії.

Так 6 листопада вступну лекцію студентам напрямку Fashion провела Катя Сільченко — засновниця та креативна директорка українського prêt-à-porter бренду the COAT by Katya Silchenko. Бренд неодноразово отримував нагороди «Best Fashion Awards» та «Кращий жіночий бренд» за версією журналу Pink та Cosmopolitan Awards.

Також Катя бренд-амбасадорка L’OREAL Paris в Україні та перша українка, яка дефілювала подіумом шоу L’OREAL Paris Le Défilé на Тижні високої моди в Парижі, разом з посланницями бренду L’OREAL Paris з усього світу: Хелен Міррен, Єва Лонгорія, Даутцен Крус, Айшварія Рай, Ембер Герд та іншими.

А Андрій Лісанов надихав та розбирав свої роботи зі студентами напрямку Film.

Лісанов — DOP/Director/Editor і наш випускник набору #kama7.

Він один із тих фільммейкерів, які режисують, знімають та монтують свої роботи. Свій перший кліп зняв ще у 2010 році. Серед його робіт рекламні відео та кліпи для Boulevard Depo, Смокі Мо, OTOY, NKNKT і інших.


9 листопада
розпочались заняття для UX-дизайнерів із вступної лекції від кураторів.


А вже в суботу 13 листопада

O 12:00 Віолетта Титаренко проведе вступну лекцію, для студентів вечірньої програми Brand Management.

У маркетингу Віолетта працює понад 15 років, за цей час вона пройшла шлях від асистентки в піар-агенції до директорки з маркетингу, працювала в мережевих агенціях SPN Ogilvy, PLEON Talan та компаніях Intertop і Pandora.

Останні 7 років очолює маркетинг-департамент компанії «Люксоптика» та успішно розвиває бренди «Люксоптика» і «CASTA», завойовуючи одну премію Effie за іншою.

О 12:30 Валерія Толочина розповість про свій шлях в рекламній індустрії студентам програм Art Direction, Copywriting, Strategy та Digital Marketing.

У сфері маркетингу, реклами та PR Валерія працює понад 18 років. Свою кар’єру розпочала в банківській сфері, після чого працювала з PR і маркетингом у мережі Eldorado, а у 2010 році вона очолила маркетинг департамент Intertop.

Зараз Валерія обіймає посаду Chief Marketing Officer у MEGOGO — одного з найбільших медіасервісів Східної Європи.

15:30 розпочнуться заняття для студентів програм Graphic Design Advanced, Illustration Advanced і Web Design. Їх першим лектором буде Андрій Бармалей — засновник і артдиректор студії Barmaleys.

Андрій працює у сфері дизайну понад 15 років, а його студія займається розробкою айдентики для закладів HoReCa, серед яких: Pie Spot, Mimosa, Публицист, Fish&pussycat, Пара Джанов, Автостанція та Adelle.

Також цієї суботи розпочнуть свої заняття з кураторами студенти програм Product Management і Creative Writing.

Студенти напрямку Contemporary Art розпочнуть свій шлях в КАМА 23 листопада о 19:30.
Провести вступну лекцію ми запросили Юлію Біляєву.
Юлія Біляєва – працює у  багатьох медіа, не обмежуючи себе у реалізації власних висловлювань. Фото, живопис, відео, інсталяції, віртуальна реальність.

Вона виставлялась у Музеї сучасного мистецтва Одеси, галереї Sabsay в Копенгагені, художньому центрі “Шоколадний будинок” у посольстві США, Французькому культурному центрі та брала участь в Kyiv Art Week.

До зустрічі, куратори, лектори та #kama_studens і вітаємо зі стартом!

Новини