Розпочались заняття осіннього набору #kama17

На початку листопада ми провели перші заняття для студентів осіннього набору вечірніх програм #kama17.
Першими своє навчання розпочали філммейкери та студенти напряму Fashion.
І впродовж двох тижнів стартували ще 16 курсів набору.

Програмна директорка КАМА Анна Кононенко:

Ми запустили новий напрям — ІТ, першим курсом якого став Product Management. Протягом чотирьох місяців разом з нашими кураторами Ніком Самойловим і Євгеном Тімченко ми навчатимемо, як керувати технологічними продуктами. А на наступний набір плануємо запуск ще декількох курсів напряму.

Також цього сезону відбулися зміни у складі кураторів, про які хочеться окремо сказати.

Курс Digital Marketing ми запросили курувати одного з наших постійних лекторів — Володимира Галіку, CEO діджитал-агенції NGN. А саму програму курсу доповнили лекціями про роботу з інфлюенсерами, ключовими тактиками та стратегіями в B2B.

Курувати курс Strategy на цьому наборі після недовгої перерви буде автор його програми Олександр Шумило, крутий стратег, засновник агенції エッセンス, екс-бренд-лідер Fedoriv, який у КАМА викладає вже 7 років. Саша разом зі своєю партнеркою та сокураторкою курсу Оленою Головатюк доповнили програму для стратегів практичними завданнями та кейсами.

Новою кураторкою курсу Fashion з цього сезону буде Анна Земскова, екс-головна редакторка Harper’s Bazaar. Аня суперпрофесіоналка, в модній індустрії вже більше 15 років, і впевнена, що свій багатий досвід та експертизу передасть нашим студентам.

Напрям Contemporary Art, а саме курси Artist та Art Management протягом 6 років курували Лізавета Герман, Марія Ланько та Ольга Балашова. Лізавета та Марія наразі активно займаються підготовкою українського павільйону на Бієннале, і в цьому сезоні залишаться у складі наших лекторів. А курувати групи студентів художників і арт-менеджерів цієї осені ми запросили наших постійних лекторів Ксенію Малих і Валерію Шиллєр, які доповнили програму блоками по музейному маркетингу та фандрейзингу.

Впевнені, що всім нашим студентам дуже пощастило з кураторами і сподіваємось, що навчання в КАМА стане крутим новим етапом в їх житті.»

Новини