Нові знання та нетворкінг на Platforma Summer Camp

З 28 до 30 липня відбудеться Platforma Summer Camp. Кемп створений спеціально для перезавантаження, лекцій, тренінгів та нетворкінгу. 200 учасників зберуться у заміському комплексі Sosnovel у Київській області, щоб разом відключитися від зовнішнього світу, абстрагуватися від буднів, отримати нові знання та зарядитися натхненням. 

Дізнатися детальну програму та зареєструватися можливо на сайті кемпу. А нижче топ-5 причин, чому варто відвідати захід.

 

 

Три вільні дні у липні

Це як літній табір, але для дорослих: відпочинемо від рутини, побудемо на природі, отримаємо нові знайомства та знання, потренуємося та потанцюємо. А потім повернемося до міста з новими силами та ідеями. 

 

Спільнота однодумців 

«Platforma Camp — це точка перезапуску: освіта, ретрит, спорт та концерти. На першому кемпі ми заснували нове ком’юніті успішних та креативних людей із різних сфер бізнесу, креативу та технологій. Ми прагнемо створити найпотужнішу спільноту, розширювати межі можливостей, майбутнього та натхнення. Доєднуйтесь, а ми продовжуватимемо закохувати наших резидентів в Україну, її людей, життя та один в одного», — розповідає команда Platforma Camp.

 

Саморозвиток

Київська Академія Медіа Мистецтв (КАМА) — освітній партнер заходу. Разом із Мстиславом Баніком, Іваном Павловським, Максимом Ілюхіним, Євгеном Мазуром та Андрієм Міщенко ви дізнаєтеся про сучасні тренди в креативних індустріях та технологіях, а також про перспективи їхнього розвитку. 

Теми літнього кемпу: креатив та бренд-стратегії, інновації, технології та штучний інтелект, Web3: NFT та блокчейн. 

 

Перезавантаження

На Platforma Camp буде wellness-менеджерка — сертифікована інструкторка з йоги Юлія Асаді. З її допомогою учасники помедитують на сході та заході сонця, допомагаючи собі відновитися та знайти баланс. 

Спорт-партнером кемпу, який спеціалізується на функціональному тренуванні, є ЕБШ — перший в Україні спортивний хаб. Спеціально до заходу сертифікована тренерка Христина Муха підготує програму, пристосовану до різних рівнів фізичної підготовки, щоб кожен отримав задоволення від тренуваннь. У комплексі також є басейн, який особливо приємний після активного відпочинку. 

 

Сучасна музика та якісний стендап

Хедлайнери музичної програми — Lely45 та Kadnay! Lely45 круто міксує електронну музику, фолк та потужний вокал. Kadnay відомий своєю ритмічною музикою та зворушливими текстами. 

За DJ-пультом гратимуть Cepasa та Velychev. Cepasa змішує танцювальну електроніку з українським фольклором та лірикою українських пісень XX століття. Женя Велічев міксуватиме melodic house, trance та indie dance. 

За стендап-програму відповідає комік з Івано-Франківщини — Славік Мартинюк, який зараз активно виступає і на концертах, і на благодійних виступах. 

 

«Які б не були твої цілі – ми знаємо, чим їх посилити цього літа», — кажуть у  Platforma Camp.

Зареєструватися на літній кемп можливо за посиланням.

 

Новини