РАНОК В КАМА: АННА І СЕРГІЙ ВОВК

Ми знаємо, що ви всі вже дуже скучили за нашими ранковими зустрічами з цікавими людьми, яким є що розповісти і чим поділитися. Ми теж! Тому вирішили, що вимушений карантин не повинен заважати нашій щомісячній події і наступний “РАНОК в КАМА” ми проведемо в четвер, 16 квітня 2020р.

Все буде майже як завжди, тільки онлайн. З плюсів: вам не потрібно вставати рано-рано, щоб встигнути до нас і оминути всі затори. З нас – традиційний ранковий бадьорий музичний плейлист і спікер, з вас – приготувати собі смачний і корисний сніданок (за нашими частуваннями у вигляді мафінів і круасанів доведеться все ж ще трохи посумувати). І, звичайно, чай, кава, матча або навіть ігристе – пийте під час нашої зустрічі що і скільки завгодно. Свій РАНОК ми почнемо з ігристого.

Цього разу розповідати свою історію будуть співзасновники Kyiv Academy of Media Arts – Анна і Сергій Вовк, які, згідно з форматом івенту, розкажуть про себе, свій шлях у креативної індустрії і всіх своїх проєктах, а у всіх бажаючих традиційно буде можливість задати питання Ані та Сергію. Так, все вірно – в якості спікерів до нашого віртуального конференц-залу ми покликали самих себе і дуже сподіваємося, що з наступним гостем з нашого списку ми зможемо вже поспілкуватися наживо.

Ще раз уточнимо, що наша ранкова зустріч пройде в онлайн-режимі. Участь безкоштовна, але ми будемо вдячні за DONATE в будь-якому розмірі для фонду Tabletochki, який КАМА підтримує вже багато років. Йому зараз як ніколи раніше необхідна допомога, адже хвороба не йде на карантин, а 400 маленьких супергероїв, що знаходяться під опікою фонду, тепер ще в більшій небезпеці. Їхні сім’ї та лікарі повинні бути захищені на всі 100%, щоб діти могли продовжувати і без того дуже складне лікування. 

Новини