СТАРТ УКРАЇНСЬКОГО ВІДБІРКОВОГО КОНКУРСУ CANNES YOUNG LIONS 2014

Офіційний представник фестивалю Cannes Lions в Україні – ReklaMaster.com в партнерстві з Kyiv Academy of Media Arts запускають український конкурс Cannes Young Lions 2014, задача якого продемонструвати й відібрати найкращих молодих креативних талантів в українській рекламно-комунікаційній індустрії, що представлять Україну  на Cannes Lions International Festival of Creativity у червні цього року. Відбір пройде у двох конкурсах: Young Lions Print Competition (друкована реклама) та Young Lions Cyber Competition (діджитал реклама).

Відбір пройде на конкурсній основі в два етапи. Перший етап – прийом робіт усіх претендентів. Він продовжиться з 19 березня до 6 квітня 2014 року. За цей час усі бажаючі мають виконати конкурсне завдання ті заповнити анкету учасника. До участі допускаються практикуючі професіонали в віці до 28 років, що сформували свої команди для участі в конкурсі. За результатами оцінки робіт журі визначить по п’ять команд-фіналістів у двох категоріях. Їх запросять для участі у другому, очному, етапі відбору, який відбудеться 19 квітня для конкурсу  Young Lions Print Competition і 20 квітня для Young Lions Cyber Competition на території Київської академіх медіа мистецтв. Імена переможців, що представлять Україну в рамках 61 щорічного фестивалю Cannes Lions International Festival of Creativity, стануть відомими вже 21 квітня.

“Для всіх учасників у нас є дуже гарна новина – цього року організатори і партнери конкурсу оплачують основні затрати на поїздку в Канни обом командам-переможцям. Тому ми сподіваємося, що тепер єдиною перешкодою для участі та перемоги в конкурсі стоятиме лише талановитість учасників (ну і звісно, їх вік).  Конкурс Young Lions Cyber Competition проходить за підтримкою маркетингової компанії  fedoriv.com та всеукраїнської спільноти передових digital-агенцій UDAC. А спонсором команди переможців конкурсу Young Lions Print Competition став магазин Apple техніки TopGoods. Бажаємо всім натхнення та удачі!” — Сергій Вовк, співзасновник КАМА.

“Цього року конкурс проходить в особливих умовах. До України прикута увага всього світу і команди, що представлятимуть нашу країну на  Cannes Lions, повинні виступити гідно. Я впевнена, національний конкурс молодих креаторів, який ми проводимо в партнерстві з КАМА, допоможе знайти тих, хто покаже всьому світові, що ми браття козацького роду,” – Ірина Кузнецова, офіційний представник  Cannes Lions в Україні.

УМОВИ УЧАСТІ, КОНКУРСНЕ ЗАВДАННЯ ТА РЕЄСТРАЦІЯ УЧАСНИКІВ НА СТОРІНЦІ КОНКУРСУ.

Новини