Відкрито набір брифів та проєктів для студентів

Велику частину навчання наших студентів завжди займала практика. Наші рекламники працюють над комунікаційними задачами, розроблюють стратегії, креативні кампанії. Студенти курсів дизайну практикуються на обкладинках книжок, платівок, розроблюють мерч, оновлюють фірмові стилі, розроблюють брендинги та створюють сайти. Фільмейкери знімають кліпи або рекламу. Студенти напряму фешн — стилізують, продюсуть зйомки та готують спецпроекти з медіа.

Головне у цій практиці – завжди було те, що всі клієнти реальні, задачі не вигадані. Обов’язково є процес брифінгу, сесії питань, презентації та захист. І обов’язково фідбек.

Таким чином студенти КАМА створювали проєкти для L’Oreal, Нова Пошта, McDonalds, кінотеатри Планета кіно, Multiplex і Жовтень, Unicef Ukraine, Comfy.ua, Red Bull, Samsung, Bukovel та навіть Олімпійська збірна України, з десятками соціальних проектів, волонтерських фондів, стартапів.

Зараз ми відкриті до співпраці. І оголошуємо набір брифів і проектів на наступний сезон навчання для студентів всіх існуючих напрямів. Тому, якщо у вас є задача, яку ви би хотіли звапропонувати нам, заповнюйте коротку ФОРМУ за посиланням. розкажіть тришки про себе, спробуйте описати задачу, залишіть контакти. І координатори з вами зконтактують.

Вимог в нас не багато. Серед головного – конкретно сформульована задача (з цім ми можемо в процесі допомогти) і готовність реалізувати проєкт. Бо ми всі любим портфоліо з реальними кейсами.

Новини