WEBKAMA TALKS: ТАНЯ МУІНЬО

Дев’ята онлайн-зустріч в новому сезоні пройде 1 грудня і нашою героїнею стане Таня Муїньо – українська кліпмейкерка, дизайнерка, стилістка, фотографка і режисерка. Відома своєю роботою над кліпами популярних виконавців: MONATIK, «Время и Стекло», NK (Настя Каменських), Мішель Андраде, LAYAH, Скриптоніт, IOWA та ін. У 2019 Таня стала режисеркою кліпу американської співачки Кеті Перрі. Рекордсменка за кількістю нагород в номінації «Кращий відеокліп» щорічної української премії YUNA (перемагала три роки поспіль: у 2016, 2017 і 2018). Переможниця в номінації «Кліпмейкер року» за версією M1 Music Awards (2018).

Кліпи Тані набирають десятки мільйонів переглядів в YouTube. Рекордсменом серед переглядів є кліп на пісню «Троль» ( «Время и Стекло»), який менше ніж за півроку перевищив позначку в 100 000 000 переглядів. Станом на листопад 2020 року, кількість його переглядів перетнула позначку в 170 000 000.

Темою нашої розмови буде кліпмейкінг.

“WEBKAMA Talks” – це серія онлайн-зустрічей з кураторами, лекторами і запрошеними спікерами КАМА в неформальній діджитал-обстановці – так, як це б відбувалося в учительській КАМА.

Одна година лайв-трансляції з одним гостем, одним модератором і 101 питання з аудиторії. Живе спілкування та обговорення на задану тему. Прямі питання і такі ж відповіді.

Підключайтеся, цікавтеся, розвивайтеся, ставайте частиною і активним учасником нашого креативного ком’юніті.

Участь безкоштовна, але обов’язкова реєстрація, щоб отримати лінк на зустріч.

Новини