WEBKAMA TALKS: НАРІМАН АЛІЄВ

“WEBKAMA Talks” – це серія онлайн-зустрічей з кураторами, лекторами і запрошеними спікерами КАМА в неформальній діджитал-обстановці – так, як це б відбувалося в учительській КАМА.

Одна година лайв-трансляції з одним гостем, одним модератором і 101 питання з аудиторії. Живе спілкування та обговорення на задану тему. Прямі питання і такі ж відповіді.

Підключайтеся, цікавтеся, розвивайтеся, ставайте частиною і активним учасником нашого креативного ком’юніті.

Наша наступна онлайн-зустріч пройде у вівторок 23 червня. Цього разу ми говоритимемо про кіно і нашим гостем буде український режисер Наріман Алієв. У 2016 році вийшов його короткометражний фільм “Без тебе”, частина трилогії “Кримські історії”, що став учасником Берлінського кінофестивалю. А минулого року Наріман представив фільм  “Додому” — свій повнометражний режисерський дебют, що став національним кандидатом на премію “Оскар” у категорії “Найкращий міжнародний фільм”, а також учасником програми”Особливий погляд” Каннського кінофестивалю і отримав гран-прі Одеського і Бухарестського кінофестивалей. Зовсім нещодавно фільм отримав українську нагороду – премію “Золота Дзиґа” одразу в двох категоріях: краща режисерська робота і краща чоловіча роль. 

Участь безкоштовна, але обов’язкова реєстрація, щоб отримати лінк на зустріч.

Новини