WEBKAMA TALKS: ОКСАНА ГОШВА

“WEBKAMA Talks” – це серія онлайн-зустрічей з кураторами, лекторами і запрошеними спікерами КАМА в неформальній діджитал-обстановці – так, як це б відбувалося в учительській КАМА.

Одна година лайв-трансляції з одним гостем, одним модератором і 101 питання з аудиторії. Живе спілкування та обговорення на задану тему. Прямі питання і такі ж відповіді.

Підключайтеся, цікавтеся, розвивайтеся, ставайте частиною і активним учасником нашого креативного ком’юніті.

Четверта онлайн-зустріч нового сезону пройде у четвер, 15 жовтня. Нашею гостею стане  Оксана Гошва — співзасновниця компаній DOT_DOT Innovation та Hoshva PR & DGTL. Авторка і викладачка курсу Innovation Management для MBA студентів Kyiv School of Economics. Задизайнила і профасилітувала перший в Україні Design Sprint (метод Google Ventures).

Оксана тричі була на Burning Man, переплила Босфор, фінішувала марафони в Берлині, Чикаго, Лондоні, Нью-Йорку і Бостоні (Virtual Experience 2020). Випускниця семінару «Вітчизняне лідерство» (осінь 2018) Aspen Institute Ukraine. У 2014 отримала диплом EMBA в IE Business School. У 2018 пройшла курси програми Continuing Studies Stanford University.

Темою розмови буде комунікації та інновації. Участь безкоштовна, але обов’язкова реєстрація, щоб отримати лінк на зустріч.

Новини