WEBKAMA TALKS: ОЛЕКСАНДР ЧОРНИЙ

Ми не зменшуємо обертів і готові анонсувати наступний випуск в новому сезоні WEBKAMA Talks. 22 жовтеня нашим героєм буде Олександр Чорний – один з найбільш затребуваних режисерів монтажу з міжнародним бекграундом, переможець професійних фестивалей та член Української (UFA) і Європейської (EFA) кіноакадемій. Саша займається повнометражним художнім і документальним кіно, рекламою та музичними кліпами. Працює по всьому світу: за плечима проєкти в Україні, США, Чорногорії, Росії, Австрії, Мальті, Італії, Еміратах, Кіпрі і навіть Таїланді.

У його портфоліо фільм “Додому”, який був відібраний в програму “Особливий погляд” 72-го Каннського кінофестивалю, отримав гран-прі ОМКФ 2019 і був номінований на Academy Awards 2019 і Golden Globe від України. А ще в його портфоліо фільм “Мої думки Тихі”, який отримав Спеціальний приз журі 54-го кінофестивалю в Карлових Варах (програма “East of the West”) і 4 нагороди на ОМКФ 2019, включаючи нагороду FIPRESCI та головний приз національного конкурсу.

Саша може похвалитися роботами для таких брендів як Disney, Adidas, Tuborg, Heineken, Pepsi, Ikea, McDonalds, Mastercard, Ferrero Rocher й інших.

Темою нашої розмови буде кіно і монтаж.

“WEBKAMA Talks” – це серія онлайн-зустрічей з кураторами, лекторами і запрошеними спікерами КАМА в неформальній діджитал-обстановці – так, як це б відбувалося в учительській КАМА.

Одна година лайв-трансляції з одним гостем, одним модератором і 101 питання з аудиторії. Живе спілкування та обговорення на задану тему. Прямі питання і такі ж відповіді.

Підключайтеся, цікавтеся, розвивайтеся, ставайте частиною і активним учасником нашого креативного ком’юніті.

Участь безкоштовна, але обов’язкова реєстрація, щоб отримати лінк на зустріч.

Новини