WEBKAMA TALKS: ТЕТЯНА ЛУКИНЮК

17 листопада на восьмій онлайн-зустрічі в новому сезоні нашим героєм стане Тетяна Лукинюк. Тетяна більше 20 років працює в міжнародних компаніях, з них 13 років у маркетингу і продажах. Працювала директором з маркетингу в Oriflame і “Сан ІнБев Україна”, національним менеджером з продажу в компанії Mars.

З 2015 року генеральна директорка в компанії Red Bull, де вона відповідає за бізнес австрійської компанії в Україні. Тетяна викладає стратегічний маркетинг на програмах МВА в «Міжнародному Інституті Бізнесу» і Київській школі економіки. Заснувала книжковий клуб Kyiv Bookworms Club, який об’єднує понад три тисячі любителів красного письменства. Увійшла в список Self Made Women за версією Forbes.

Темою нашої розмови буде менеджмент і маркетинг.

“WEBKAMA Talks” – це серія онлайн-зустрічей з кураторами, лекторами і запрошеними спікерами КАМА в неформальній діджитал-обстановці – так, як це б відбувалося в учительській КАМА.

Одна година лайв-трансляції з одним гостем, одним модератором і 101 питання з аудиторії. Живе спілкування та обговорення на задану тему. Прямі питання і такі ж відповіді.

Підключайтеся, цікавтеся, розвивайтеся, ставайте частиною і активним учасником нашого креативного ком’юніті.

Участь безкоштовна, але обов’язкова реєстрація, щоб отримати лінк на зустріч.

Новини