Як підсвітити сильні сторони в CV?

Три поради від рекрутерки Universe Ірини Кравченко

Якісно створене резюме може значно підвищити ваші шанси знайти роботу, навіть якщо ви тільки починаєте свій професійний шлях. І навпаки – якщо ви крутий спеціаліст, але не вмієте структуровано та оригінально презентувати свій досвід, то швидше за все на ваше резюме не звернуть уваги. 

Наша лекторка на курсі IT Product Management, а також Talent Acquisition Team Lead у продуктовій ІТ-компанії Universe Ірина Кравченко написала топ-3 поради, як варто створювати CV та на чому зосередити увагу в документі, якщо у вас ще немає досвіду роботи.


3 поради, що допоможуть зробити ваш CV сильнішим

1. Під кожну компанію можна робити кастомне резюме, та описувати ваше прагнення працювати саме там у блоці career objective –  опишіть у 3-5 реченнях, чому  вам цікава компанія, чому хочете тут працювати, та чим можете бути корисні. Подумайте, що вас може виділяти від інших кандидатів.

2. Зробіть попередньо рісьорч з відкритих вакансій у потрібному для вас напрямі та зверніть увагу, які скіли будуть важливими для роботодавців. Якщо у вас є знання необхідних інструментів –  сміливо виділяйте їх окремим блоком Skills, та розмістіть цей блок на помітному місці.

3. Зосередьте увагу на тих блоках, куди рекрутер звертає увагу в першу чергу –  це релевантний досвід, який відповідає вимогам вакансії. Якщо ж ви світчер, і тільки розпочинаєте свій шлях у новій професії, то особливу увагу варто приділяти блоку Additional Education –  релевантні курси та сертифікації, завдяки яким ви прокачуєтеся як спеціаліст. 

Новини