ВИСТАВКА СТУДЕНТІВ НАПРЯМКУ CONTEMPORARY ART

Ми дуже раді і пишаємося тим, що вже 7 червня в культурній лабораторії Educatorium відбудеться відкриття виставки “Мирний договір” – результат роботи випускників #KAMA9 напрямку Contemporary Art ????

До експозиції увійдуть роботи 16 художників, виконані в різних медіа: відео, інсталяція, фотографія, просторові об’єкти, перформанс.

Під керівництвом кураторів курсу Лизавети Герман, Марії Ланько і Лесі Хоменко художники і менеджери, що працювали над виставкою, прийшли до висновку, що “Мирний договір” – це утопічне простір, в якому різні люди, речі та ідеї живуть поруч без відчуття замороженого конфлікту. Сьогодні в одному просторі поруч співіснують контрастні речі: запах фалафелю і запах сучасного мистецтва, ІТ-конференції та стихійні ринки, система “Розумний Дім” і цар-балкони. Для комфортного існування в одному просторі мирні договори необхідно укладати не тільки державам, а кожному з нас між собою.

У всіх бажаючих буде можливість подивитися виставку з 7 по 17 червня, а познайомитися з учасниками проєкту можна на сторінці події ????

https://www.facebook.com/mirnyimir/

Новини