#KAMA_ALUMNI: Віктор Кіншов – керівний партнер агенції ROIBOY.

Віктор Кіншов – випускник курсу STRATEGY.

Віктор, ви навчалися в КАМА. Що змінилось в житті з того часу?

До КАМА я потрапив, працюючи в агенції вже близько чотирьох років. Хотілось систематизувати знання та досвід, які в мене були на той момент, «ковтнути свіжого повітря». Це був перший набір до Академії, так що ми були студентами #КАМА1.

Після закінчення курсу «Стратегія», я перейшов працювати з локальної до мережевої агенції Havas Digital, а звідти мене запросили в ВКонтакте Україна.

Згодом ми з партнером створили власну performance-агенцію ROIBOY, яку розвиваємо вже 5 років.


Чим займаєтесь зараз?

У ROIBOY ми працюємо над закупівлею та монетизацією трафіку в Google, Youtube та соціальних мережах для проєктів по всьому світу. Займаємось виключно платним трафіком і його конверсією. Одна з відмінних особливостей нашої команди – повний віддалений режим роботи усіх співробітників. Це дає їм можливість спокійно пересуватися по всьому світу, а нам зміцнити команду професіоналами з різних міст і країн.


Розкажіть про свої найцікавіші кейси.

Доволі довгий час ми співпрацюємо з дуже цікавими проєктами, такими як Goodwine, ttswtrs, brave! Factory та багатьма іншими.

Для мене привабливість нашої роботи в тому, що завжди є можливість спробувати себе в нових нішах, запусках на різні ринки – від Індії та Дубая до США.


Що б ви порадили тим, хто тільки починає працювати в креативній індустрії?

Мені б хотілось, щоб за креативом стояло більше розуміння того, як він допоможе досягненню головних цілей. Багато робіт, які я бачу, часто більше нагадують мем про рибов – красиве, але скоріше показує ніж продає. Важливо завжди задавати собі питання «навіщо?». Пораджу саме це.

Новини