#KAMA ALUMNI: Анна Савчук – засновниця бренду Shur Shur

Анна Савчук одна з тих, хто постійно вчиться.
Так у КАМА вона закінчила три курси: Copywriting, Fashion і Digital Marketing, а також пройшла декілька інтенсивів у рамках Зимової та Літньої школи.

Аню, ви навчалися в КАМА. Що змінилось у житті з того часу?

Після навчання в КАМА я хотіла потрапити до Banda Agency. Думала, що зі своїм креативним мисленням ідеально впишуся до їх команди. Але я не занадто намагалась просто підійшла до Паші Вржещя під час гри в настільний теніс і випадково, від хвилювання, розбила стельовий плафон. Після чого видала: «Якщо ви хочете, щоб у вас також часто міняли плафони, візьміть мене на роботу». Мене не взяли, і до сьогодні я дуже вдячна за це.

Потім я придумала свій бренд, але запустила не одразу. Злякалась, отримала мільйон відмов від виробництв. Вирішила, що відкрити будівельну компанію простіше. Відкрила. Через рік закрила. І все ж таки набралася сміливості, рішучості та запустила люкс-бренд трикотажних панчіх Shur Shur.

Чим займаєтесь зараз?

Я СЕО та креативний директор Shur Shur. Вибудовую відносини з міжнародними підрядниками, беру участь у створенні колекцій, зйомок.

Досі на мені багато операційних задач, оскільки штат розширюємо поступово. Коли я або хтось з команди вже не справляється з обсягом задач, ми приймаємо рішення взяти нового співробітника. Я вважаю, що це вірний підхід у будуванні команди в наших реаліях.

Розкажіть про свої найцікавіші кейси.

Наше паковання це один з крутих кейсів для мене, як для підприємця. Створюючи його, я думала тільки про свої відчуття. В результаті вийшла ефектно упакована пара панчіх на оксамитовій подушці. Можна провести аналогію зі скринькою з коштовностями, де ми зберігаємо дорогі для нас речі. Наприклад, перші фотографії дитини, зняті на Polaroid, або улюблену шовкову хустку, яка нагадує про перше побачення. А завершили усе це ми нанесенням першого аромату для панчіх Hug me. Тобто заморочилися…

За цей брендинг, розроблений агентством CREVV, ми отримали головну дизайнерську нагороду Red Dot 2020 Communication Design: Brand Design and Identity. І до речі, про крутий нетворкінг у КАМА. З хлопцями з CREVV я познайомилась саме там.

Що би ви порадили тим, хто тільки починає працювати в креативній індустрії?

Прислухатись до різних думок, але робити свої висновки. Якщо вам не вистачає знань йдіть вчитися, якщо досвіду працювати.  Пробуйте. Йдіть до своєї цілі та не бійтеся міняти напрямок. Можливо, вам саме туди.

Новини