#KAMA12: СТАРТ ЗАНЯТЬ

Уже цієї суботи, 6 квітня, починаються заняття у студентів 4 напрямів. За традицією КАМА перше заняття пройде в форматі лекції від героїв індустрії.

Надихати студентів курсів Art Direction, Copywriting, Strategy і Digital Marketing ми запросили співзасновника і креативного директора Banda Agency – Павла Вржеща.

Ukraine Now, Євробачення, Comfy, Goodwine, Helen Marlen, Національний художній музей та ВДНГ – про проєкти Banda знають не тільки в Україні, що доводять міжнародні нагороди і світове визнання. Минулого року Banda стала Агенцією року за версією Red Dot Awards, а також отримала свою першу нагороду від Cannes Lions.

Про те, як їм це вдається і які круті проєкти ще попереду, Паша розповість на нашій лекції у форматі “Герой індустрії”.

Розповідати студентам курсу Brand Management про специфіку роботи з великими брендами буде Жанна Стрельникова – маркетинг-директор Coca-Cola Ukraine.

Жанна займається маркетинговою стратегією брендів з 2010 року. Керує промо, PR, івенти, BTL, digital і запуски нових продуктів зараз в компанії Coca-Cola Ukraine, а до цього в PepsiCo. Запустила кілька великих проєктів у рамках спонсорства з Лігою чемпіонів УЄФА, Євробаченням, M1 Music Awards.

Перше заняття у майбутніх графічних і веб-дизайнерів проведе Вік Ватаманюк. Дизайн-директор Madcats Agency, автор впізнаваної айдентики для “Планета Кіно”, Helen Marlen і Кatacult, Вік також має досвід роботи в дизайн-студії Артемія Лебедєва. На лекції в форматі героя індустрії він розповість про свої принципи і проєкти, нестандартний погляд на дизайн і креативну індустрію в цілому.

На курсі Filmmaking заняття розпочне режисерка і сценаристка Тоня Ноябрьова.

Кілька фестивально успішних короткометражних проєктів підготували її до великого прориву – дебютного повнометражного фільму. “Герой мого часу” стартував у прокаті у вересні 2018 і зібрав чверть мільйона гривень. Тоня довела, що українське кіно може бути потрібним, затребуваним і комерційно успішним. Зараз вона працює над новим амбітним проєктом. Втім, якраз про це ми і поговоримо в суботу.

А у студентів курсу Fashion перше заняття проведе засновниця агенції BUSY.agency і фешн-консультантка – Яна Бучко.

Яна в індустрії моди вже більше 12 років і за цей час встигла попрацювати з відомими українськими та міжнародними брендами. Про особливості фешн-індустрії в Україні і про те, як молодим брендам домогтися успіху, Яна розповість на першій лекції.

Дуже чекаємо на студентів нового набору на перших лекціях!

Новини